Billede af FPS' nye direktør, Janni Torp Kjærgaard, og forsvarsminister Trine Bramsen

Personalestyrelsens nye direktør, Janni Torp Kjærgaard, og forsvarsminister Trine Bramsen. Foto: FMN

Janni Torp Kjærgaard kommer fra en stilling som vicedirektør i Energistyrelsen. Hun afløser Laila Reenberg, der i april 2021 tiltrådte som direktør i Beredskabsstyrelsen.

Forsvarsminister Trine Bramsen udtaler i den forbindelse:

”Personalestyrelsen er afgørende for, at der er gode og velfungerende rammer for mere end 20.000 ansatte samt tusindvis af frivillige, som sikrer vores fælles tryghed og sikkerhed. Jeg ser frem til samarbejdet med Janni Torp Kjærgaard.”

Janni Torp Kjærgaard er 43 år og har en solid ledelseserfaring fra en række ministerområder. Hun har siden 2017 været vicedirektør i Energistyrelsen, og har ligeledes været i kontorchef Erhvervsstyrelsen, Trafikstyrelsen samt udviklingschef i Region Hovedstaden.

Janni Torp Kjærgaard siger:

”Jeg glæder mig meget til at tiltræde som direktør i Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Det er med stor ydmyghed og stolthed, at jeg nu skal stå i spidsen for personale- og HR-organisationen på én af statens største arbejdspladser. Jeg ser meget frem til at påbegynde samarbejdet med de mange dedikerede medarbejdere og chefer i Forsvarsministeriets Personalestyrelse, der med stor faglighed yder en kæmpe indsats for sammen med resten af ministerområdets myndigheder at skabe en attraktiv og tryg arbejdsplads for de mange ansatte.” 

Janni Torp Kjærgaards CV

  • 2017-2021: Vicedirektør i Energistyrelsen
  • 2014-2017: Kontorchef i Trafikstyrelsen
  • 2012-2014: Udviklingschef i Region Hovedstaden
  • 2010-2012: Kontorchef i Erhvervs- og Byggestyrelsen
  • 2007-2010: Chefkonsulent i Erhvervs- og Byggestyrelsen
  • 2005-2007: Fuldmægtig og specialkonsulent i Økonomi- og Erhvervsministeriet
  • 2004-2005: Fuldmægtig i Arbejdsskadestyrelsen  


Janni Torp Kjærgaard er uddannet jurist og har en Master i offentlig ledelse.