To soldater på øvelse i snevejr. De trækker en såret kollega efter sig.

Foto: Niels Porsbøl

Sagerne spænder bredt fra medarbejdere, der er kommet fysisk eller psykisk til skade under en udsendelse, til medarbejdere der skal have erstatning efter en arbejdsulykke.

Vi bistår også medarbejdere, der er kommet til skade under en FN-ledet mission med deres ansøgning om FN-erstatning og behandler og udbetaler godtgørelser efter Forsvarets særlige forsikringsordninger til medarbejdere, der er kommet til skade under internationale operationer.

Vi rådgiver også medarbejdere og chefer om sygdom og barsel, så vi kan fastholde ministerområdets dygtige medarbejdere. Vi håndterer alle syge- og raskmeldinger for ministerområdet og indhenter refusion i forbindelse med sygdom, barsel mv., og vi forvalter og administrerer barsel og familiemæssig orlov.

3 typiske opgaver

Alle arbejdsskader på ministerområdet, hvad end det er under en udsendelse eller på en kontorarbejdsplads, håndteres af vores dygtige sagsbehandlere som tæller jurister og kontoruddannede.

De har til huse i Ballerup. 

Erstatningssager, fx efter en arbejdsskade, håndteres også af vores sagsbehandlere i Ballerup. De udbetaler bl.a. erstatning efter Forsvarets særlige godtgørelsesordninger.

Vores sygemeldings- og barselskontor håndterer syge- og raskmeldinger for alle ansatte på ministerområdet og rådgiver chefer om sygdom og barsel.

Kontoret sidder på Hjørring kaserne.

 

Sidst opdateret 16. juni, 2020 - Kl. 16.25