[Oprindeligt publiceret af Forsvarsministeriets Personalestyrelse]

Igen i år deltager Forsvarsministeriets koncern i Copenhagen Pride Parade, som i år finder sted d. 19. august i Københavns gader. Vores deltagelse skal vise, at Forsvaret er en rummelig arbejdsplads med plads til mangfoldighed.

Det er anden gang, vi deltager officielt i paraden, og alle medarbejdere er inviteret til at gå med.

Viceforsvarschef Per Ludvigsen fortæller, at Forsvaret er en arbejdsplads, hvor alle skal føle sig velkomne: "Forsvaret er for dem, der kan og vil. Og i Forsvaret lever vi efter de demokratiske værdier, som Forsvaret også kæmper for ude i verdens brændpunkter."

Laila Reenberg, direktør i Forsvarsministeriets Personalestyrelse, supplerer: ”Forsvaret deltager for at understrege, at vi er en mangfoldig arbejdsplads, der lægger vægt på den enkeltes kompetencer og kvalifikationer, og at både nuværende og fremtidige medarbejdere er velkomne på arbejdspladsen uansat religion, alder køn, seksuelle orientering, baggrund med videre.”


Forsvaret deltager sammen med uniformerede ansatte fra beredskabet og brandvæsnet i den bageste del af paraden. Det er her, politikere og andre meningsdannere deltager for at vise deres opbakning.

Følg paraden på de sociale medier
Både før, under og efter Copenhagen Pride kan du følge Forsvaret på de sociale medier ved at følge hashtaggene #servewithpride og #værdatkæmpefor.

Alle ansatte er inviteret til at gå med
Alle ansatte i Forsvarsministeriets koncern er inviterede til at gå med.
Deltagelse sker på frivillig basis og i fritiden. Du er velkommen i uniform. Du tilmelder dig via internettet på  www.danishdefence.dk/Pride-2017. Deadline for tilmelding er den 11. august.