[Oprindeligt publiceret af Forsvarsministeriets Personalestyrelse]Tirsdag den 7. april blev Rekrutteringscenter Høveltes nye lokaler indviet på Garderkasernen. Og i dag den 8. april kom de første unge mennesker igennem dørene til lokalerne i Høvelte. 

Centret behandler hvert år ca. 9000 sessionssøgende og er dermed det center, hvor det største antal unge møder op til Forsvarets Dag. Centret har også et meget tæt samarbejde med Livgarden, som de deler kaserne med.Vicedirektør for Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Pernille Reuter Eriksen, var glad for at kunne indvie de nye lokaler. Et godt førstehåndsindtryk er vigtigt for rekrutteringscentrene. Forsvarets Dag er nemlig de unges første møde med Forsvaret og det er derfor vigtigt, at rammerne og det visuelle indtryk er på plads ved rekrutteringscentrene, understregede Pernille Reuter Eriksen ved indvielsen.  

Rekrutteringscenter Høvelte er et af fem rekrutteringscentret fordelt udover landet. Hver dag møder mellem 25 og 60 unge mænd og kvinder til sessionsbehandling ved Forsvarets Dag.