Portræt af kvindelig medarbejder. I baggrunden er en rød murstensbygning

Foto: Nicolas Egedorf, FPS

"Det var ikke sådan, at jeg tænkte, at jeg bare måtte ind i Forsvaret, men det lød spændende at arbejde i en stor HR-organisation, hvor der er mulighed for at prøve kræfter med forskellige dele af HR.

Kort efter blev der en fast stilling ledig, så jeg nu er med til at behandle sager efter Forsvarets særlige forsikringsordninger. Vi er vores eget forsikringsselskab, og det er på den måde noget særligt, at vi behandler arbejdsskader for vores kollegaer – for dem, som har passet på os.

I det nye år skal jeg beskæftige mig med ansættelsesret, så jeg bliver i den grad mødt og støttet i at udvikle mig i den retning, som jeg ønsker.”
 
”Det er en super fleksibel stilling, og det harmonerer rigtig godt med, hvor jeg er i mit liv lige nu. Der er forståelse for, at der skal være balance mellem arbejds- og privatliv. Fleksible mødetider giver mig ro og gør, at jeg bedre kan få hverdagen til at hænge sammen, så jeg er klar til at løse mine opgaver, når jeg møder ind. Og at jeg kan køre hjem til familien i Jylland torsdag aften og gå tidligt på weekend efter en hjemmearbejdsdag om fredagen.”

Sidst opdateret 23. januar, 2023 - Kl. 09.59