Portræt af kvindelig ansat. I baggrunden er en rød murstensbygning

Foto: Nicolas Egedorf

”Der er jo flere grunde til, at jeg kom tilbage igen. Det skyldes blandt andet den unikke korpsånd, som hersker i Forsvaret, og der eksisterer en helt særlig virksomhedskultur.

Du mærker, at du er i en militær organisation gennem det tværfaglige samarbejde mellem dine civile og militære kollegaer, og har derfor hele tiden et fokus på, hvem vi rent faktisk er til for. Vi er ikke til for os selv, men soldaterne.

Jeg siger ikke, at jeg nødvendigvis skal være her resten af mine dage. Men Forsvaret er så stor og rummelig en arbejdsplads, at jeg stadig ser mange muligheder for at udvikle mig, selvom jeg ikke længere er nyuddannet og har 10 forskellige jobskifter foran mig. Her bliver du kompetenceudviklet, uanset om du er nyuddannet eller har mange års erfaring, du har nogle gode kollegaer og ikke mindst får du medbestemmelse over egne sager.

Jeg er i øvrigt altid blevet anerkendt for min indsats og går på arbejde med en oplevelse af at skabe værdi og gøre en forskel - det synes jeg, er vigtigt.”

 

Sidst opdateret 17. januar, 2023 - Kl. 11.21