Parade ifm. Flagdagen på Christiansborg Slotsplads. I forgrunden ses to kvindelige og to mandlige soldater i uniform. Det står med ryggen til.

Foto: Frederikke Frederiksen

Over de kommende år skal Forsvarsministeriets område styrkes markant, og det betyder blandt andet, at vi skal være flere om at løse opgaverne. Både i de operative og i de støttende styrelser.

Derfor er det afgørende, at ministerområdet bliver en mere attraktiv arbejdsplads – både for os, der arbejder her i dag, og for dem, der i fremtiden vil søge ind til os. Det kræver indsatser på mange forskellige fronter. Der er ikke én ting, der kan løse alle vores udfordringer, og arbejdet kommer til at tage mange år. Men med det nye forsvarsforlig er der både bred politisk opbakning og økonomi til at investere i opbygningen. Det er tiltrængt, det haster og arbejdet er gået i gang.

På denne side kan du se den nye HR-strategi og dykke dybere ned i de enkelte HR-initiativer, som strategien er bygget op omkring. Siden vil blive opdateret i takt med, at der er nyt at melde om implementering af de enkelte initiativer.

 

 

 

Sidst opdateret 11. juni, 2024 - Kl. 10.33