[]-Anett-testimonial-2020-[BREDT].jpg

Det er vigtigt for mig, at mit arbejde giver værdi. Forsvaret varetager en vigtig samfundsmæssig rolle, og derfor er jeg hver dag med til at gøre en forskel.

I en stor HR-organisation som FPS kan jeg specialisere mig og blive endnu dygtigere inden for mit felt. Og så er der gode muligheder for at skifte til en ny afdeling, hvis man gerne vil udvikle sine færdigheder i en anden retning.

Jeg har selv arbejdet med rekruttering i rigtig mange år, også her i FPS, men har for nyligt fået stillingen som HR-analytiker i Ledelsessekretariatet, hvor jeg arbejder mere fokuseret med HR-udvikling og analyse.

Derudover er jeg rigtig glad for den fleksible arbejdstid, der er i FPS. Jeg har personligt lang transporttid og mindre børn, der skal afleveres og hentes i institution, og det er afgørende for mig, at jeg kan få min hverdag til at hænge sammen. Det lader sig kun gøre, fordi jeg har den fleksibilitet, og fordi det er muligt at tage computeren med hjem.

Jeg er omgivet af en masse fantastiske kolleger, vi har et godt sammenhold, og her er en kæmpe faglighed. Og så har jeg mulighed for at engagere mig i projekter, der går på tværs af afdelinger og færdigheder, hvilket giver mig nye perspektiver.

 

 

Tips til internt jobskifte

Alle stillinger i Personalestyrelsen bliver slået op forsvaret.dk/job.

Sidst opdateret 22. juli, 2020 - Kl. 16.44